22_03_29_erdmost_nincskep

Februárban is folytatódik az oltási akció a rendelőben

22_03_29_erdmost_nincskep

Februárban is folytatódik az oltási akció a rendelőben

Az Országos Oltási Munkacsoport döntése értelmében februárban csütörtökönként, péntekenként és szombatonként folytatódik az oltási akció a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben – közölte Bárány Zsolt főigazgató a rendelő közösségi oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Februárban csütörtökönként és péntekenként 14 és 18 óra között, míg szombatonként 10 és 18 óra között oltanak az orvosok a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben, amely közösségi oldalán közölte az oltási dátumokat.

2022. február 3-4. (csütörtök-péntek: 14-18 óráig) és 2022. február 5. (szombat 10-18 óráig)

2022. február 10-11. (csütörtök-péntek: 14-18 óráig) és 2022. február 12. (szombat 10-18 óráig)

2022. február 17-18. (csütörtök-péntek: 14-18 óráig) és 2022. február 19. (szombat 10-18 óráig)

2022. február 24-25. (csütörtök-péntek: 14-18 óráig) és 2022. február 26. (szombat 10-18 óráig)

Rendelkezésre álló vakcinák: Pfizer, Moderna, Sinopharm, Janssen, AstraZeneca

A beadandó vakcina meghatározása minden esetben az oltóorvos döntése és felelőssége.

Helyszín:
Csütörtök és péntek: Mozgásszervi rehabilitáció rendelője (Felső utca előcsarnok alatt található)
Szombat: Diabetológia (Felső utca előcsarnok szintje)

Az oltásra érkezőktől azt kérik, lehetőség szerint kitöltött nyomtatvánnyal érkezzenek.

Az első és második oltás hozzájáruló nyilatkozata ide kattintva, az emlékeztető (harmadik) oltás hozzájáruló nyilatkozata ide kattintva, a negyedik oltáshoz szükséges dokumentum ide kattintva, a 12-18 év közötti személyek nyilatkozata pedig ide kattintva érhető el!

A rendelő tudatta azt is, 12. életévét be nem töltött lakost nem olthatnak.

Azt kérik, az oltásra lehetőség szerint egyedül érkezzen (kivétel kiskorúak). TAJ-kártyát, személyi igazolványt, esetleges korábbi COVID-oltási okmányt is vigyen magával.

Az eddig nem regisztráltak részére a folyamat helyszíni regisztrációval kezdődik (e nélkül a későbbi oltási igazolvány sem állna rendelkezésre az EESZT-ben)

A vakcina beadás után az oltástól függően (első vagy emlékeztető)15-30 perc megfigyelési időt szükséges az oltóhelyen eltölteni.

Miután az oltás nem időpont foglalással, hanem érkezési sorrendben történik, így előfordulhat hosszabb-rövidebb várakozás, mellyel kapcsolatban kérik a lakosság megértését.

A főigazgató tudatta azt is, a rendelő önkéntes Pfizer akciója is folytatódik, így aki Pfizer vakcinát kérne harmadik vagy negyedik oltásnak, azoknak a központi időpontfoglalási rendszer rendelkezésre áll. Szerdánként 220 időpont érhető el, de a február 2-i és 9-i napok már tele vannak, ellenben 16-ra még van hely.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email