mzp

Márki-Zay Péter találkozott az érdiekkel

mzp

Márki-Zay Péter találkozott az érdiekkel

Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújára is reagált Márki-Zay Péter az ellenzéki miniszterelnök-jelöltje délelőtti érdi látogatásán, ahol azt is kifejtette, hogy a kormány olyan típusú ígéreteivel, mint amit 2018-ban ígért, hogy Érden 60 milliárd forintért építenek utat: már tele van a padlás.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt azt is hangsúlyozta, hogy bár a miniszterelnök azt „hazudja”, hogy az ellenzék oltásellenes, ők valójában támogatják az oltást. „Azt nem támogattuk, hogy a gyenge minőségű, korrupcióval beszerzett kínai vakcinával oltsák az időseket. Ezt továbbra is fenntartjuk, a 41 ezer halott mutatja, hogy sajnos igazunk volt” – fogalmaz Márki-Zay.

Magyarország vezette a halálozási listákat az elmúlt másfél év jelentős részében. Az, hogy hónapokon keresztül Magyarországon halnak meg a legtöbben a világon, az nem véletlen, az Orbán Viktor hibája. Márki-Zay Péter az oltásokról is beszélt, az oltásalapú védekezés szerinte jó döntés volt, de a keleti vakcinák beszerzését csak a korrupció motiválta. „Nem véletlen, hogy egyetlen európai uniós ország sem vett kínai vakcinát, nemhogy beadta volna a hatvan év felettieknek egy, a hatvan év felettieken nem is tesztelt vakcinát.

Márki-Zay Péter arra buzdította az egybegyűlteket, hogy április 3-án szavazzanak Bősz Anettre, mert, mint mondta, „csak akkor győzhetjük le országosan a Fideszt, ha győznek a kormányváltó összefogás egyéni jelöltjei.”

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email