idosasszony_police_220127

Gondjaikba vették a hálóingben kószáló idős nőt

idosasszony_police_220127

Gondjaikba vették a hálóingben kószáló idős nőt

Hálóingben és papucsban kószált egy 86 éves törökbálinti nő a téli hidegben 2022. január 25-én délelőtt. Az érdi járőrök megtalálták és hazavitték férjéhez a demenciában szenvedő asszonyt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a police.hu-n beszámoltak róla, a helyi közterület-felügyelet jelezte a rendőröknek, hogy 2022. január 25-én délelőtt egy hiányos öltözékű asszony kószál hálóingben és papucsban Törökbálinton. A járőrök néhány perc alatt kiértek az asszonyhoz, majd a körzeti megbízott és társa át- és felkarolta a nőt, akit beültettek a fűtött szolgálati kocsiba, ahol megpróbálták megtudni, ki ő és hogyan lehetnének a segítségére.

Az asszony válaszai nem voltak egyértelműek, de a részinformációkból sikerült kideríteni a nevét és lakcímét. Sérülése nem volt és azonnali orvosi ellátásra sem volt szüksége, ezért otthonához indultak.

A 86 éves asszony férje fellélegzett, amikor látta, hogy egy egyenruhás ember kíséri be otthonába elkóborolt feleségét. Mint kiderült, máskor is előfordult már, hogy hasonló eset történt – utalt neje időskori demenciájára a férfi, aki hálás volt a rendőrök segítségéért és bele sem akart gondolni, mi lett volna, ha nem veszik gondjaikba a mínuszokban csatangoló, lengén öltözött párját.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email