22_03_29_erdmost_nincskep

A Polgárok Házában köszöntik Érd Legjeit

22_03_29_erdmost_nincskep

A Polgárok Házában köszöntik Érd Legjeit

2022. február 1-jén, 14 órától a Polgárok Háza közgyűlési termében adják át az Érd Város Legjei díjakat. A legkedveltebb szolgáltató a Gyógytorna Centrum Érd, a legkedveltebb vállalkozó a Dunai Horgászok Shop, a legkedveltebb vendéglátó pedig a Paris Gyros lett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jelenleg Érden közel 13 000 vállalkozás – többségében makro- és kisvállalkozás – működik, de az utóbbi években egyre inkább nyitnak a nagyobb vállalkozások felé is. Az Érd és Környéke Ipartestület és az önkormányzat tavaly hirdette meg először – hagyományteremtő jelleggel a – helyi vállalkozások elismerését célzó – díjat “Érd Város Legjei” címmel, melyet a nagy sikerre való tekintettel idén is kiírtak.

Ezúttal a legkedveltebb szolgáltatóra, vállalkozóra és vendéglátóhelyre lehetett szavazni a Vegyélérdit facebook csoportban.

A legkedveltebb vállalkozó kategóriában 21 – a kiírásnak megfelelő – különböző jelölés és 1065 szavazat érkezett, a legtöbbet – 656-ot – a Dunai Horgászok kapta, második helyen – 129 szavazattal – a Pikto Color Kft., a harmadikon pedig a StopVill Villamossági üzlet zárt 112 vokssal.

A legkedveltebb szolgáltató szavazásra 28 jelölés és 754 szavazat érkezett, végül a legtöbb szavazat – 219 – a Gyógytorna Centrum Érdre érkezett, második helyen a BC Cars Kft. végzett 116 szavazattal, a harmadikon pedig Dóra Testlaborja zárt 104 vokssal.

A legkedveltebb vendéglátóhelyre 32 jelölés és 1941 szavazat érkezett. A legtöbbet, a voksok közel harmadát, 659-et a Paris Gyros kapta, a második helyen 307 szavazattal a Bar coffee, a harmadikon 244 szavazattal pedig a Kaffa Kávéház végzett.

A kategóriák első három helyezettje 2022. február 1-jén, 14 órától a Polgárok Háza közgyűlési termében rendezett ünnepségen veheti át díjait.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email