delta_3

Női röpi: hazai pályán kapott ki a Delta

delta_3

Női röpi: hazai pályán kapott ki a Delta

3:1-re nyert a forduló előtt sereghajtó Közgáz Junior a Delta RSE Érd vendégeként a női röplabda NB II-U21 B-csoportjában, a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában, így az érdiek az utolsó helyről várják az alapszakasz záró fordulóját.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Alsóházi rangadót rendeztek a női röplabda NB II-U21 B-csoportjában, hiszen a forduló előtt utolsó helyezett Közgáz Junior az utolsó előtti Delta RSE Érdhez látogatott a Bolyai János Általános Iskolába.

A mérkőzés az előzetes várakozásoknak megfelelően kiélezett küzdelmet hozott, de a szoros első szettben a vendégek kerültek előnybe, miután 23 perc alatt nyerték meg 26:24-re a nyitó felvonást.

Ez mintha rányomta volna bélyegét az érdiek teljesítményére a második játszmában, hiszen ezt a játékrészt már egy fokkal könnyebben, 25:16-ra nyerte a Közgáz Junior.

A harmadikban azonban már összejött a hazaiaknak a szépítés, akik a 25:17-es szettsikerrel visszahozták győzelmi esélyeiket, de a negyedik játszma hajrájában ismét a vendégek koncentráltak jobban és a játszmát 25:23-ra behúzva 3:1-re megnyerték a mérkőzést.

Az alapszakasz utolsó mérkőzését január 30-án, 11 órától a budaörsi Emericus SE ellen vívja a Delta RSE Érd a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport
Delta RSE Érd – Közgáz Junior 1:3 (-24, -16, 17, -23)
Delta RSE Érd: Kiss V., Budaházy, Pavlovics, Kiss D., Ehmann, Zöld. Csere: Muhi (liberó), Madari-Tóth, Kiss B. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email