atanu_szepesmk

Programajánló

atanu_szepesmk

Programajánló

Összegyűjtöttük a következő egy hét érdi programjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Január 21-én, pénteken 19 órától Simonpusztán a Magyarock Dalszínház és a Magyar Történelmi Színház bemutatja a Valahol Európában című musicalt.

Január 22-én, szombaton közönségkorcsolyázás 15.45 és 18.45 között a Kárpáti Farkasok jóvoltából az Érdi Jégcsarnokban, ahová mindenkit szeretettel várnak.

Január 23-án, vasárnap 16 órától, a Magyar Kultúra Napja alkalmából ingyenes színházi előadás a Szepes Gyula Művelődési Központban. „Miért halad így a történelem? Hogy az emberiség derűsen váljék meg múltjától.” Így fejeződik be az első számú magyar kultuszfilm, A tanú, amit az egész ország ismer és szinte minden második mondata szállóigévé vált.

Január 25-én, kedden 17 órakor Dr. Lázár Imre: Szerelmem, India című könyvének bemutatója a Földrajzi Múzeumban. Köszöntőt mond Csőzik László polgármester, a könyvet Farkasvölgyi Frigyesné, a Medicina Kiadó vezérigazgatója és Dr. Kubassek János múzeumigazgató mutatja be.

Január 25-én, kedden a kisgyermekes anyukák kipróbálhatják a Parkvárosi Közösségi Házban a Bukfenc játékos babatornát. A torna 1-3 éves gyermekek részére pedagógus vezetésével, sok mondókával, dallal, hangszerekkel, speciális mozgásfejlesztő eszközökkel zajlik. A foglalkozást keddenként 9 órakor tartják. (Érdeklődni Marosi Editnél, a +36 20 93 38 272-as telefonszámon lehet.)

Január 26-án, szerdán 9 óra 30-kor a Ringató foglalkozást is érdemes kipróbálni a Szepes Gyula Művelődési Központban. A foglalkozások az óvoda előtti korosztálynak szólnak, néhány hónapos kortól három éves korig, heti rendszerességgel. (Érdeklődni Bauerné Tóth Katalinnál, a +36 20 343-0393-as telefonszámon lehet)

Január 27-én, csütörtökön 9.30–10.15-ig a Szepes Gyula Művelődési Központban, 28-án pénteken 10.00- 10.45-ig a Parkvárosi Közösségi Házban Pamacsoló pamacska foglalkozást tartanak. Ez egy kis létszámú, komplex fejlesztő foglalkozás 1-3 éves gyermekeknek, ahol a szülővel közös élményt szerezve festhetnek, gyurmázhatnak, ragaszthatnak, alkothatnak a kicsik, miközben játékosan fejlődnek. A foglakozásokat minden héten megtartják. (Bejelentkezés és érdeklődés: info@pamacsolo.hu, +36 70 230 93 27)

Január 30-án, vasárnap reggel 9 órakor indul a Yours Truly futás érdi csapata Ófaluból, a gáttól az emelkedőn Érd tetejéig egy 25 kilométeres városkerülő körön keresztül, de van lehetőség résztávot és 50 kilométert is teljesíteni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email