22_03_29_erdmost_nincskep

Rózsaszín fények éjszakája Érden is

22_03_29_erdmost_nincskep

Rózsaszín fények éjszakája Érden is

Május 6-án Érden is eltekernek a Giro d'Itála versenyzői. A kerékpáros körverseny esetében hagyomány, hogy a rajt előtt száz nappal megrendezik a Rózsaszín fények éjszakáját: városunkban három építmény kap majd speciális megvilágítást - jelentette be Csőzik László polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Május 6-án Érden tekernek át a kerékpározás nemzetközi sztárjai (köztük a kiváló magyar versenyző, Valter Attila) hiszen a 105-dik alkalommal megrendezett híres verseny, a Giro d’Italia magyar szakasza érinti Érdet is. 

Az olasz kerékpáros körverseny esetében hagyomány, hogy a rajt előtt 100 nappal megrendezik a Rózsaszín fények éjszakáját, azaz az útvonal városainak jó néhány épületét a verseny hivatalos színével világítják meg.

A bringás futamra készülve Érd is csatlakozik a Rózsaszín fények éjszakájához, ezért 100 nappal a verseny magyarországi startja előtt speciális megvilágítást kap városunkban a Magyar Földrajzi Múzeum kert felőli homlokzata, Eöry Emil múzeum előtt álló Életfa című szobra és a Fő téri harangláb – írja posztjában Csőzik László. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email