22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: újabb Érden nevelkedő labdarúgó az NB I-ben

A ZTE FC hivatalos honlapján tudatta, hogy kölcsönvette a Puskás Akadémia FC 19 éves, korosztályos válogatott középpályását, a pályafutását Érden kezdő Posztobányi Patrikot.

Posztobányi Patrik 2009-től az Érdi VSE-ben nevelkedett, majd a 2013/14-es szezon után a Fogócska SE-től igazolt Felcsútra, a Puskás Akadémiához, ahol a korosztályos csapatokat végigjárta, miközben számos alkalommal a korosztályos válogatottba is meghívót kapott, melynek többször csapatkapitánya is volt.

17 évesen a Puskás Akadémia második számú csapatában mutatkozott be az NB III-ban a 2019/20-as csonka idényben, majd az előző szezonban már az NB II-es Csákvárnál szerepelt kölcsönben, ahol 28 mérkőzésen léphetett pályára.

Az új idényben a Puskás II és a Csákvár mellett a felcsútiak NB I-es csapatában is szerepet kapott, ahol hat mérkőzésre nevezték, de csupán a Gyirmót elleni 3–0-s győzelem alkalmával lépett pályára csereként.

A Zalaegerszegi FC honlapján tudatta, Posztobányi Patrik a szezon végéig érkezett kölcsönbe az együtteshez.

További cikkeink

Országos tendencia, hogy a mammográfiai szűrő-vizsgálaton – amely az emlőrák kiszűrésére szolgál – a behívottaknak csak egy töredéke jelenik meg. Dr. Nahn Krisztina mammográfia szakmai

További cikkeink

Ha már van Érden egy kiváló futópálya, ráadásul van egy csodás Duna-partunk, ami szintén
A budaörsi rendőrök kérnek segítséget egy sofőr azonosításához, aki balesetet okozott, majd elhajtott a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email