22_03_29_erdmost_nincskep

Darts: ők nyerték az érdi Diamonds Cupot

A nőknél a Győri Darts Club versenyzője, Ihász Veronika, a férfiaknál a Honvéd Auróra Sportegyesület sportolója, Rucska József nyerte a 2022-es év Diamonds Cupáját a soft szakágban, melyet az ÉRD Arénában rendeztek hétvégén.

Két hétvégén keresztül előbb január 15-én és 16-án a soft (műanyag nyilas) szakágnak, majd egy héttel később a steel (fém nyilas) szakágnak rendezi meg a 2022-es év Diamonds Kupáját az ÉRD Arénában a Magyar Darts Szövetség. A meghívásos eseményen a férfiaknál 32-en, a nőknél nyolcan indultak.

A férfiaknál végül Rucska József nyert, miután a fináléban 9-3-ra győzte le Jehirszki Györgyöt, míg a nőknél Ihász Veronika Kovács Tamara 7-1-es legyőzésével állhatott a dobogó legfelső fokára.

Január 22-én és 23-án már a steel szakágnak tartják meg a Diamonds Cupot, ahol a férfiaknál ugyancsak 32-en, a nőknél szintén nyolcan indulnak.

További cikkeink

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi kivonatát - igaz, az sem túl gyakori, hogy a pici egy

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email