irka_220109

Mozgalmas évet zárt az IRKA

irka_220109

Mozgalmas évet zárt az IRKA

Az interneten is olvasható az IRKA legfrissebb, évzáró száma. A megszokott rovatok mellett kétoldalas visszapillantással jelentkeznek: 2021 legemlékezetesebb momentumait elevenítik fel, fényképek formájában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Versek, prózák, diákoldal, tanulmány, műelemzés – érdiek és környékbeliek tollából, minden érdeklődőnek. Ez az IRKA. Immáron tizenegyedik éve működik az Irodalomkedvelők Klubja, és bár a koronavírus a klubéletre is rányomta a bélyegét, az irkások így is gazdag évet zártak.

„Amikor nem tudtunk, tudunk találkozni, a vírus miatt, skype-on keresztül tartuk a kapcsolatot. Irodalmi játékokat találunk ki, hangosfile-okat küldünk. Emellett szerzői esteket, könyvbemutatókat, klubnapokat is tartottunk, amikor a helyzet lehetővé tette” – mondta tudósítónknak Daróci Lajosné, az IRKA főszerkesztője. 

Az IRKA tavaly volt tíz éves. Ennek tiszteletére mind a négy tavalyi számban megjelent egy-egy visszaemlékezés arról, hogy milyen volt az érdi irodalmi élet az IRKA megalapítása előtt; az évzáró számban az iskolaújságokat vették górcső alá.

Érdemes kiemelni e lapszámban a beszámolókat is, mivel minden olyan eseménynek figyelmet szenteltek, ami a helyi kulturális életben figyelemre méltó volt (például Gáspár András kiállítása, Wegenast Róert emlékezetére).

Aki szeretné elolvasni az IRKA decemberi számát, itt megteheti. 

Az idei első szám márciusban jelenik majd meg. 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email