delta_3

Női röpi: vereséggel kezdte 2022-t a Delta

delta_3

Női röpi: vereséggel kezdte 2022-t a Delta

Egy sima és két szoros szettben kapott ki 3:0-ra a PTE-PEAC vendégeként a női röplabda NB II-U21 B-csoportjában a Delta RSE Érd.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár a szezon nem indult jól az érdiek szempontjából, hiszen a nyáron teljesen kicserélődő játékoskeret az új idény első hat mérkőzését elveszítette, de Dömötör-Mátrai Beátáéknak szépen zárult a 2021-es év, hiszen előbb a második, majd a harmadik helyezettet is legyőzték.

2022 első bajnokiján viszont a PTE-PEAC vendégeként lépett pályára a Delta Pécsen. A találkozót nem kezdték jól az érdiek, hiszen az első játszmát simán, mindössze tizenhat perc alatt nyerték meg a baranyaiak 25:12-re.

A második szettben viszont már megizzasztották ellenfelüket az érdiek, de hiába voltak közel az egyenlítéshez, ezt a felvonást 25:22-re nyerte a PTE-PEAC.

A harmadik játékrész hasonlóan alakult, mint az előző és a Delta a szépítéshez is közel állt, de a pécsiek első meccslabdájukat kihasználva a szettet 26:24-re behúzva 3:0-s győzelmet arattak.

A Delta RSE ÉRD két győzelemmel és hét vereséggel utolsó helyen áll a tabellán, de az alapszakaszt januárban három hazai mérkőzéssel zárja, hiszen január 16-án a Kispest SE-t, 23-án a Közgáz juniort, 30-án pedig az Emericus SE-t fogadja.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport
PTE-PEAC – Delta RSE Érd 3:0 (12, 22, 24)
Delta RSE Érd: Budaházy, Pavlovics, Gattyán, Kőhalmi, Vincze T., Muhi. Csere: Bertalan L. (liberó), Ehmann. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email