22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hétfőn kezdi a felkészülést az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hétfőn kezdi a felkészülést az Érdi VSE

Január 10-én, hétfőn kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata, amely a Puskás Akadémia FC II elleni február 13-i idényrajt előtt négy edzőmeccset játszik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Limperger Zsolt együttese viszontagságos őszi idényt produkált, hiszen az együttest páratlan sérüléshullám sújtotta. Volt olyan mérkőzés, melyet az érdieknél lévő nagy számú sérült miatt el is kellett halasztani. Az együttes így hét győzelemmel, négy döntetlennel és kilenc vereséggel a tabella tizenkettedik helyéről várja a folytatást.

A vezetőedzőnek sincs könnyű dolga, hiszen a keretet továbbra is sújtják a sérülések, s a csapat bár néhány napot Martfűn is edzőtáborozott volna, de miután számos maródi játékos sérülése nem jött rendbe, ezért az együttes az alapozást is Érden végzi.

A keretben is akadnak változások, hiszen a klub vezetése szeretné megerősíteni a csapatot a téli átigazolási időszakban, viszont a szezon elején súlyos sérülést szenvedő Kalmár Domonkos, illetve Varga Tamás is úgy döntött, felfüggeszti pályafutását, míg az utolsó mérkőzésekre reaktivált Béres Ferenc segítségét megköszönte a klubvezetés.

Az Érdi VSE már rögtön a téli felkészülés első hetében edzőmeccset játszik, hiszen január 15-én, szombaton fogadja az ugyancsak harmadosztályú Gerjeni SK-t, majd 22-én a szintén NB III-as Monort látja vendégül. Bozsoki Imréék ezt követően január 29-én Balassagyarmaton vendégszerepelnek, majd február 6-án, vasárnap a Paksi FC második csapata ellen játszanak az Ercsi úti Sporttelepen.

Az Érdi VSE tervezett felkészülési mérkőzései
01.15., szombat:
Érdi VSE–Gerjeni SK (NB III)
01.22., szombat: Érdi VSE–Monor (NB III)
01.29., szombat: Balassagyarmati VSE (NB III)–Érdi VSE
02.06., vasárnap: Érdi VSE–Paksi FC II (NB III)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email