22_03_29_erdmost_nincskep

Tűzoltó leszel…

22_03_29_erdmost_nincskep

Tűzoltó leszel…

Idén is várja a tűzoltó hivatás iránt érdeklődők jelentkezését a Katasztrófavédelem. Az ÉrdFM 101.3-nak Rózsa Gábor tűzoltó alezredes, az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője beszélt a tudnivalókról.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint elmondta: a középiskola elvégzésétől ötvenéves korig várják a jelentkezőket. Előmeneteli, karrierépítési lehetőség van.

A jelentkezők a kérelmükben megjelölik, hogy melyik tűzoltóságra szeretnének kerülni. Fizikai felmérésen, orvosi és pszichológiai alkalmassági vizsgálaton kell részt venniük, és ha ezeken megfelelnek, öt hónapos képzés után osztják be őket gépjárműre, és vonulhatnak kár- és tűzesetekhez.

Aki Érden szeretne elhelyezkedni, az erd.human@katved.gov.hu emailcímen tud jelentkezni, illetve a 0623 524-570-es telefonon beszélni tud a humán szolgálatot teljesítő kollégával. Személyesen a Fehérvári út 79/A szám alatt várják a jelentkezőket.

A jelentkezés feltételeiről, a munkarendről, előmeneteli lehetőségekről is beszélt az alezredes, a beszélgetést itt hallgathatják meg:

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email