brunnerfoldrajzimuzeum_220107

Szerelmem, India

Brunner Erzsébet festőművész életébe enged bepillantást dr. Lázár Imre India-kutató a Szerelmem, India című könyvében, amelynek bemutatóját január 25-én, 17 órától tartják a Magyar Földrajzi Múzeumban. Előzetes regisztráció kötelező.

A rendezvényen köszöntőt mond Csőzik László polgármester. A kötetet dr. Farkasvölgyi Frigyesné, a Medicina Kiadó vezérigazgatója és dr. Kubassek János, a Magyar Földrajzi Múzeum igazgatója mutatja be.

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött (regisztracio@foldrajzimuzeum.hu), a kötet a könyvbemutatón kedvezményesen megvásárolható.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email