22_03_29_erdmost_nincskep

Január 7-én iskolaelőkészítő a Marianumban

22_03_29_erdmost_nincskep

Január 7-én iskolaelőkészítő a Marianumban

Játékos foglalkozással várja a leendő elsősöket és szüleiket a Marianum Általános Iskola és Gimnázium, amelynek idei első iskolaelőkészítő foglalkozását január 7-én, 16 és 18 óra között tartják a Télvarázs témájában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két alkalommal, előbb 2022. január 7-én, pénteken 16 és 18 óra között a Télvarázs témája szerint, majd 2022. február 4-én, ugyancsak pénteken 16 és 18 óra között Itt a farsang tematika szerint kell a leendő elsősöknek és szüleiknek kincset keresniük.

Azt kérik a szülőktől, maszkban jöjjenek, illetve tőlük védettségi igazolványt is kérnek, míg a gyermekeknek vigyenek tornacipőt is.

A foglalkozásokon való részvétel regisztrációhoz kötött. Az ehhez tartozó nyomtatvány ide kattintva érhető el!

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email