takacscecilia_220105

Női kézi: fiatal irányítót vett kölcsön az ÉRD

takacscecilia_220105

Női kézi: fiatal irányítót vett kölcsön az ÉRD

Új irányítóval, a sérülésből visszatérő Takács Cecíliával erősítette meg keretét az ÉRD női kézilabdacsapata. Mint bejelentették, a klub és a 2001-es születésű játékos - aki már néhány edzésen is részt vett - a szezon végéig szóló szerződést kötött egymással.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Takács Cecília Dunaújvárosban nevelkedett, ahol a korosztályos csapatokat végigjárta, majd az előző idényben a Budaörs – akkor még – NB I/B-s együttesében pallérozódott, de tavaszra visszahívta a DKKA, majd februárban sajnálatos sérülést szenvedett, visszatérése jó ütemben halad. A klub honlapján megjegyzik, Takács sokat segíthet a rotálásban.

„Örültem mikor megkerestek és szóba jött ez a lehetőség. Sérülésből jöttem vissza és ilyenkor fontos a több játékperc, ráadásul egy első osztályú csapatnál, így a fejlődésem miatt is ezt tartottam a legjobb döntésnek. A lábam már egészséges. Vannak még hiányosságok, ezen dolgozom, de úgy érzem hamarosan minden a régi lehet”

– mondta a handballerd.hu-nak Takács Cecília, aki már néhány edzésen is részt vett a csapattal. Egyelőre próbálja felvenni a ritmust, beilleszkedni és bizonyítani.

“Eddig teljesen más, mint Dunaújvárosban. Igaz, hogy Érden is nagyon pörgősek az edzések, de szinte nincs is megállás. Sokat és keményen kell dolgozni, de a lányok mindenben segítenek és úgy érzem máris befogadtak”

– húzta alá Takács Cecíila.

Az irányító a Magyar Kézilabda Szövetség adatbázisa szerint a harmadosztálynak számító NB II-ben hat meccsen 19 gólt szerzett a DKKA U22-es csapatában a mostani szezonban. Az előző idényben az FTC elleni találkozóra az NB I-es csapatba is nevezték, a felnőtt Magyar Kupában és Ligakupában négy meccsen hétszer talált be.

Az ÉRD-nél több játékosmozgás is történt már az idei szezon közben, hiszen napokkal az idénynyitó előtt érkezett Pécsi Villő, majd októberben a négyszeres BL-győztes Bódi Bernadett, de ezt követően előbb a nyáron érkező Monori Orsolya, majd a tavalyi szezon közben egyszer már távozó, majd visszatérő Dana Abilda is távozott.

Horváth Roland együttese tíz mérkőzés után két győzelemmel és nyolc vereséggel, a tizenkettedik helyről várja a világbajnoki szünet utáni, január 15-i, Kisvárda Master Good SE elleni idegenbeli bajnokit.

További cikkeink

További cikkeink

Sok olvasónk felháborodott, amikor a „harci kutya” kifejezést használtuk, ezért szakértőket kérdeztünk, vajon jogos-e

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email