22_03_29_erdmost_nincskep

Egy érdi férfi miatt hívták a rendőröket Egerszalókon

Nagy felfordulást okozott az egyik vendég az egerszalóki Saliris Resortban szilveszter éjjel: előbb ordibálni kezdett a folyosón, hogy tűz van, ezután beindította a tűzriasztót is, majd lefújt poroltóval mindent és mindenkit, aki elé került.

A 44 éves érdi férfi a barátnőjével szilveszterezett a hotelben, ahol telt ház, azaz nagyjából ötszáz vendég volt. Olvasói beszámolók szerint a riasztó háromnegyed kettő körül szólalt meg, a rendőrség kettőkor kapott riasztást. A férfi ezután indította be a tűzjelzőt, majd elkezdte szétfújni a poroltó tartalmát, amelyből a szirénázásra és ordibálásra ajtót nyitó többi vendégnek is jutott. Végül a férfi, mivel nem tudott bejutni a saját szobájába, berúgta az ajtót.

A riasztás után az egri tűzoltók nagy erőkkel vonultak a hotelhez, de nem találtak tüzet. A hotel szerint a vendégeknek negyedórát kellett az épület előtt tölteniük, a lobbiban folyó szilveszteri buli is csak egy órára akadt meg. A rendőrség nyomozást indított a köznyugalmat súlyosan megzavaró garázdaság és rongálás miatt. A férfi mindent tagad, szabadlábon védekezik.

További cikkeink

További cikkeink

Útjavítás, fűnyírás közműépítés – ezeket a munkákat végzik szerdán az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email