22_03_29_erdmost_nincskep

Meleg ebéd a Fundoklia téren

22_03_29_erdmost_nincskep

Meleg ebéd a Fundoklia téren

Szeretetlakomára várták az érdieket szerda déltől a Fundoklia téren: babgulyás, meleg tea, kenyér és szaloncukor várta a térre látogatókat. A felajánlást Majlát Csaba tette, aki Asztalos Éva önkormányzati képviselővel és az Érdnyugat Egyesület önkénteseivel rendezte meg az ételosztást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Asztalos Éva, Pest megye 1. számú választókerületének független országgyűlési képviselő-jelöltje az Érdi Televíziónak a szeretetlekoma elején elmondta: kétszáz adag ételt hoztak ki a térre, de ennél többet készítettek: körülbelül száz adagot a Szociális Gondozó Központ egységeihez – a hajléktalanszállóra, a családok átmeneti otthonába –, valamint a Lea Otthonba szállítanak – tette hozzá.

A Majlát család és az önkéntesek hajnaltól főzték, dobozolták a babgulyást. Mint Majlát Sándor elmondta, most először vettek részt ilyen akcióban, és nagy szeretettel főzték, és szeretnének később is ilyen akciót szervezni.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email