22_03_29_erdmost_nincskep

Gyász: elhunyt Mórás Zsolt

22_03_29_erdmost_nincskep

Gyász: elhunyt Mórás Zsolt

2021. december 24-én, 53 éves korában váratlanul elhunyt Mórás Zsolt, korábbi érdi önkormányzati képviselő, az Érdi VSE ügyvezető-elnök helyettese, a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola pedagógusa.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mórás Zsolt 1968. augusztus 18-án született Kaposváron, 1974 óta élt Érden, felsőfokú tanulmányait az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán végezte, emellett a Budapesti Kántorképzőt s elvégezte, illetve edzőként, sportoktatóként is dolgozott és színjátszásban is jeleskedett.

Mórás Zsolt először az 1998-as választások után került be Érd képviselő-testületébe a FIDESZ-FKGP-KDNP-MDNP-MKDSZ Összefogás Egyesület jelöltjeként a 3. számú választókerületben, majd 2010-től újabb két cikluson keresztül volt a város közgyűlésének tagja.

Az önkormányzati képviselőség mellett Mórás Zsolt 1989 óta a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola pedagógusi karának is tagja volt.

A 2000-es években az Érdi VSE utánpótlásában edzőként tevékenykedett, csapatával Budapest Bajnokságot nyert, illetve rangos nemzetközi tornákon is ezüstérmet szerzett.

Mórás Zsoltot az Érdi VSE saját halottjának tekinti!

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email