22_03_29_erdmost_nincskep

Rablás és verekedés a bevásárlóközpontban

22_03_29_erdmost_nincskep

Rablás és verekedés a bevásárlóközpontban

Csendháborítás helyszínére riasztott járőrök fogták el egy húsz perccel korábbi rablás egyik tettesét. A tizennyolc éves, ittas fiú megvert és kirabolt egy férfit a bevásárlóközpont gyorsétterme előtt csütörtök este. A fiú tizenhat éves társát még keresik, a rendőrség a lakosság segítségét is kéri.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Béke térhez kértek hangoskodó, kiabáló fiatalok miatt rendőrt december 20-án késő este – írja a police.hu. Ráadásul bejelentés jött arról is, hogy a közeli gyorsétteremnél megvertek egy férfit. A kiérkező rendőrök látták, hogy két fiatalember szaporázni kezdi a lépteit. A menekülni próbálókat elfogták, egyikük nadrágzsebéből egy mobiltelefon és egy pénztárca kandikált ki. A tárcában lévő iratoknak, bankkártyáknak köze nem volt a nadrágzseb tulajdonosához, annál inkább a nem messze megvert – és mint kiderült – kirabolt áldozathoz. A láthatóan ittas fiatalt bilincselve elfogták, a társaságában lévő barátját elszámoltatták –  mint kiderült, ő nem vett részt az erőszakos támadásban.

A 18. életévét nyáron betöltött, állandó lakóhellyel nem rendelkező, sokszor az utcán éjszakázó, alkalmi munkákból élő fiatalember beismerte a rablást: alkalmi ismerősével nekiestek a férfinak, akivel előtte együtt ittak, megrugdosták, letépték a táskáját, kiürítették zsebeit, majd sorsára hagyva elmenekültek. Megnevezte csellengő társát is, akivel a támadás után elváltak útjaik. A 16 éves Ballai Bencéről kiderült, korábban megszökött egy hajósi gyermekotthonból, állandó tartózkodási helye nincs, elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A 18 éves fiatalember ellen – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Egyben kezdeményezték letartóztatását.

Aki a képen látható Ballai Bence tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2863 telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 112 segélyhívón.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email