22_03_29_erdmost_nincskep

Mindenkinek igyekeznek széppé tenni az ünnepet

22_03_29_erdmost_nincskep

Mindenkinek igyekeznek széppé tenni az ünnepet

Folytatta a hét eleji akcióját a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat. Kétszáz adag székelykáposztát, tiramisut, és karácsonyfát vittek olyan családoknak és egyedülállóknak, akiknek ez nagy segítséget jelent az ünnepek előtt. A csomagok átadásában a polgármester és néhány képviselő segédkezett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tízéves hagyomány, hogy szenteste előtt melegétellel, süteménnyel és karácsonyfával kedveskedik ellátottjai számára a Szociális Gondozó Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata.

Bereiné Petrik Mária, a Szociális Gondozó Központ intézményvezetője elmondta, hogy a hét elején már nagyjából 200 címre vittek száraz élelmiszert, többek között rizst, cukrot, lisztet és édességet. Általában idős, egyedülálló vagy olyan nagycsaládosokhoz juttatnak el adományt, akik számára ez valóban örömöt jelent, mert nagy szükségük van rá. 

Hétfőn és kedden tartósélelmiszereket, az ünnepi vacsorához szükséges étel alapanyagokat vittek ki a képviselők segítségével, ma pedig székelykáposztát, tiramisut, és karácsonyfát adtak át azoknak az érdieknek, akiknek ezzel segíteni tudtak. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email