22_03_29_erdmost_nincskep

Még öt napig lehet szavazni a város kedvenc vállalkozóira

22_03_29_erdmost_nincskep

Még öt napig lehet szavazni a város kedvenc vállalkozóira

December 27-ig lehet szavazni a vegyélérdit Facebook csoportban a kedvenc érdi vállalkozásokra. Jelenleg Érden közel 13 000 vállalkozás működik, közülük szeretnék megtalálni a legeket. Keresik továbbá az év legszebb lakóházait is, akik idén kapták meg a használatbavételi engedélyt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd és Környéke Ipartestület az önkormányzattal közösen a helyi vállalkozások elismerésére hagyományteremtő jelleggel tavaly meghirdette az „Érd Város Legjei” címet. A nagy sikerre való tekintettel idén is az érdiek segítségével keresik a kedvenc vállalkozásokat.

Az Érd és Környéke Ipartestület eredetileg a makro- és kisvállalkozók segítésére jött létre, de az utóbbi években már egyre inkább nyitnak a nagyobb vállalkozások felé is. Jelenleg Érden közel 13 000 vállalkozás működik, közülük szeretnék megtalálni a legeket.

A virilista hagyományt 1996-ban, az országban elsőként Sopronban élesztette újjá a Kereskedelmi és Iparkamara, így kívánta megköszönni a legnagyobb adózóknak, hogy kiemelkedően veszik ki részüket a közterhek viseléséből. A hagyomány azóta is virul, és városunkban is rendszeresen köszöntik a helyi vállalkozókat, akik igaz; többnyire kis- és középvállalkozók, de nagyban hozzájárulnak Érd bevételeihez azzal, hogy helyben vállalkoznak.

Szeretnék idén jutalmazni az érdi székhellyel rendelkező és itt is működő vállalkozások között a legkedveltebb vendéglátóhelyet, a legkedveltebb szolgáltatót, valamint a legkedveltebb kereskedést/kereskedőt.

Szavazni a Facebookon a „VegyélÉrdit”csoportban lehet mindhárom kategóriában 2021. december 27-én éjfélig!

A legkedveltebb kereskedőre ide kattintva voksolhat, a legjobb vendéglátóhelyre pedig ide kattintva adhatja le szavazatát!

Keresik továbbá az év legszebb lakóházakat is (olyanok jelentkezhetnek a saját ingatlanjukról készült fotókkal, akik 2021-ben kapták meg a használatbavételi engedélyt). A jelentkezéseket a szavazas@erdmediacentrum.hu címre várják 2021. december 31-ig. A legszebb portákat az Ipartestület és a Médiacentrum közösen bírálja el, minden esetben elismerő oklevél jár a díjazottaknak, akikkel az Érdi Újság és az Érd TV is interjút készít.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email