22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: edzőmeccsen legyőzte az MTK-t az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: edzőmeccsen legyőzte az MTK-t az ÉRD

A juniorválogatott elleni budaörsi mérkőzés után a néhány hetes téli szünetben az MTK Budapesttel is összecsapott az ÉRD NB I-es női kézilabdacsapata, amely végül 33 – 31-re meg is nyerte a Vasas edzőcsarnokában rendezett felkészülési találkozót.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a fővárosi kék-fehér klub honlapján beszámolt róla, az összecsapás a spanyolországi világbajnokságról hazatérő válogatott beálló, az egyébként érdi nevelésű Szabó Laura góljával indult, de a vendégek is hamar egyenlítettek.

A sok gyorstámadást hozó mérkőzésen bár az MTK meglépett három góllal is, de Horváth Roland együttes gyorsan visszajött, és az első félidő utolsó öt percében nem csak fordított, hanem a szünetre már 18–15-ös előnnyel vonult.

A második játékrészben a budapestiek is egyenlíthettek volna, de Hadfi Gréta védéseinek köszönhetően az ÉRD tartotta a vezetést. A hajrá mégis tartogatott izgalmakat, hiszen két perccel a vége előtt még 30–30 volt az állás, de a végjátékot az ÉRD bírta jobban és végül 33–31-re megnyerte a mérkőzést.

Az ÉRD a K&H női kézilabda ligában legközelebb csak 2022. január 15-én lép pályára, amikor a Kisvárda Master Good SE vendégeként játszik.

Felkészülési mérkőzés
MTK Budapest–Érd 31–33 (15–18)
MTK Budapest: Győri ─ Bánfai, Marincsák 4, Mazák-Németh, Szabó 2, Pál 6 (2), Pelczéder 4. Csere: Suba (kapus), Koronczai 2, Sallai 2, Dakos 4, Bujdosó-Gerháth 6, Juhász 1. Vezetőedző: Vida Gergő
ÉRD: Hadfi ─ Csáki, Mód 2, Szabó 15 (7), Kiss, Vukaljovics 3, Fekete 3. Csere: Kántor (kapus), Horváth, Kóka, Paróczy 2, Pécsi 3, Landi 2, Sztankovics 3. Vezetőedző: Horváth Roland
Hétméteresek: 4/2, illetve 8/7
Kiállítások: 4 perc, illetve 2 perc

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email