22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

Összegyűjtöttük a következő bő egy hét érdi programjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

December 17-én, pénteken 18 órakor a Szepes Gyula Művelődési Központ ad otthont a PolyArt Alapítvány KÉK közösségének hagyományos csoportos tárlatának. A tárlatot Kiss Gyöngyi a KÉK közösség tagja nyitja meg. Közreműködik Deák Mihály (ének) és Szabóné Bán Ildikó (zongora).

December 17-én, pénteken 18 órakor az Érdi Galériában Sz. Varga Ágnes (Kabó) és Baksai József festőművészek közös tárlata nyílik Átjáró címmel. A kiállítást Novotny Tihamér művészeti író nyitja meg. Szaxofonon közreműködik Szatmári Kristóf. A kiállítás 2022. január 15-ig tekinthető meg. A galéria vasárnap és hétfő kivételével nyitva 10-18 óráig. Cím: 2030 Érd, Alsó utca 2.

December 18-án, szombaton az adventi vásár keretében adománygyűjtő ékszer- és kézműves vásárt tartanak Érd főterén, ahol a befolyt összegből az érdi és Érd környéki, autista gyermekekkel foglalkozó Szikra Tehetséggondozó Egyesületet támogatjuk. A termékeket az érdi autista gyermekeket nevelő szülők kézzel készítették. A termék árát a vásárló dönti el.

December 19-én, vasárnap,16 órától a Parkvárosi Közösségi Ház ünnepi koncertre várja a látogatókat: Szigeti Eszter és Varga Zoltán karácsonyi dalai csendülnek fel. Az előadás ingyenes, jegyek a közösségi házban átvehetők.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email