22_03_29_erdmost_nincskep

Gyarapodott az Érdi Települési Értéktár

22_03_29_erdmost_nincskep

Gyarapodott az Érdi Települési Értéktár

Új városi értékek kerültek be az Érdi Települési Értéktárba. Az alkotók, javaslattevők és értékőrök részére a közgyűlés december 16-ai ülésén adták át az okleveleket és a megbízóleveleket. A VMG-től a kiemelkedő sporttevékenységen át egy helyi vállalkozásig több értéket is regisztráltak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A közgyűlés az Értéktár Bizottság előterjesztése alapján döntött arról, hogy 2021-ben mely városi értékek kerülnek be az értéktárba. A megbízólevelet a közgyűlés december 16-ai ülésének kezdetén adták át a javaslattevő értékőröknek, illetve az alkotóknak.

Kovács Károly testnevelő edző, az érdi kézilabdasport megalapítója – aki megsérült, ezért nem tudott eljönni -, illetve Oláhné Balog Tünde javaslattevő, értékőr vehette át először az elismerést, majd Szilasné Mészáros Judit, a szintén az értéktárba került hatvanéves Vörösmarty Mihály Gimnázium intézményvezetője vette át az oklevelet. A városi értékek közé került Nagy István finomacéláru, késkészítő családi vállalkozása, valamint Répás István érdi sportoló sporttevékenysége (a javaslattevő Daróci Lajosné értékőr volt).

Két természeti érék is bekerült az Értéktárba: az érdi Magaspart (javaslattevő Hamar József), illetve a LevenDuna túraútvonal (javaslattevő Palkó Zsolt). 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email