22_03_29_erdmost_nincskep

Újra nagyot szökken a benzinár

22_03_29_erdmost_nincskep

Újra nagyot szökken a benzinár

A hololtankoljak.hu értesülése szerint a hét közepén jelentősen emelkednek majd a hazai üzemanyagárak. A benzin nagykereskedelmi ára bruttó 10 forinttal emelkedik, a gázolajért pedig bruttó 7 forinttal kell majd többet fizetnie a benzinkutaknak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ez az árváltozás vélhetően a kiskereskedelmi árakban is meg fog jelenni, annak ellenére, hogy továbbra is él a 480 forintos hatósági ár. Ezzel újra a kutak kiskereskedelmi árrése csökken.

A várható áremelkedés előzménye, hogy a héten jelentősen növekedett a Brent típusú olaj ára: már 75 dollárra emelkedett a hordónkénti ár, ami közel 6 százalékos pluszt jelent. A forint árfolyama jelentősen nem változott a dollárral szemben, így ez a tényező nem tud jelentős hatással lenni a hazai üzemanyagárak alakulására.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email