22_03_29_erdmost_nincskep

Megnyílt a korcsolyapálya a főtéren

22_03_29_erdmost_nincskep

Megnyílt a korcsolyapálya a főtéren

Már a nyitásra megtelt az érdi főtéren a korcsolyapálya, amit az önkormányzat állított és ami január 30-ig várja a téli sport szerelmeseit. Pénteken az érdeklődők ingyen korizhattak, míg a jövőben 700 forintba kerül majd az érdieknek a jegy.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A gyönyörű érdi főtéren karácsonyi muzsikaszó, ünnepi fények, fenyőfa és a Diótörő figurája mellett nyílt meg a korcsolyapálya, ami több mint másfél hónapig mindennap várja a korcsolyázni vágyókat. Nagyon sokan várták, hogy megnyisson, volt, aki napi rendszerességgel érdeklődött a főtéren, mikortól használhatja a jeget. 

Az igazi jeges pálya 260 négyzetméteres, lehet rajta saját korcsolyával is csúszni, de a pálya melletti kis bódéban bérlésre is van lehetőség, ahogy élezésre is, tehát ha valakinek lapul otthon egy korija, de már kissé kicsorbult, nyugodtan vigye magával, a helyszínen megélezik neki. 

 

Az érdi iskolák és óvodák számára délelőttönként biztosít korcsolyázási lehetőséget az önkormányzat, a tervek szerint minden intézmény sorra kerül majd. Számukra ingyenes lesz a belépő, egyébként pedig 700 Ft-ot kérnek majd a belépésért. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email