22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi Jazz Klub, idén utoljára

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi Jazz Klub, idén utoljára

December 15-én folytatódik az Érdi Jazz Klub a Poirot Étteremben. A program ezúttal is ingyenes, fellép a Szalóky Balázs Trió. A szervezők ezúttal azt kérik, a résztvevők foglaljanak helyet, mert a hatályos jogszabályok szerint csak ülőhellyel rendelkezők hallgathatják a koncertet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szalóky Balázs trombitás a jazzben és a komolyzenében egyaránt elismert művész fiatal kora ellenére. Édesapja, Szalóky Béla az ismert és kedvelt trombitás, harsonás, így nem csoda, hogy fia a New York-i Juillard klasszikus szakán végzett. Több formációban is fellép: Magyar Állami Operaház Zenekara és a Liszt Ferenc Kamarazenekar, a Szaloky Group, a Bényei Tamás és a Gramophonia Hot Jazz Orchestra és a Szalóky Classic Jazz.

Gyárfás István, aki nemrég kapta meg a Budapestért díjat, egyik legkedveltebb és legjobb hazai jazz-gitáros. Az Érdi Jazz Fesztiválon is fellépett már.

Nagy Noémi énekes lép színpadra a két jól ismert zenésszel, és a jazztörténet meghatározó korszakaiból válogatnak a koncertjükön.

Szalóky Balázs Trió

Szalóky Balázs – trombita
Nagy Noémi – ének
Gyárfás István – gitár

BELÉPÉS INGYENES! A maszk használata kötelező!
Azonban kérjük, foglaljanak helyet, mert a rendelkezések szerint, csak ülőhellyel rendelkezők hallgathatják meg a koncertet. Vannak távolabbi és közelebbi asztalok.
A foglalást 18:50-ig tartja az étterem.
Foglalás: +3670 883 51 22
Helyszín: Érd, Szegfű u. 24.
A „Köszönjük, Magyarország!” program keretében valósult meg.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email