22_03_29_erdmost_nincskep

Péntekig lehet átvenni a zöld zsákokat az ÉTH-tól!

22_03_29_erdmost_nincskep

Péntekig lehet átvenni a zöld zsákokat az ÉTH-tól!

2021. december 10-ig, péntekig lehet átvenni az idei évre kapott zöld zsákokat az Érd és Térsége Hulladékkezelő Nonprofit Kft. Diósdi úti ügyfélszolgálati irodáján – hívta fel a figyelmet honlapján a szolgáltató.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint ismert, augusztusban megváltozott a zöldhulladék gyűjtési módszere és a korábbi alkalmankénti három helyett már bármennyi zsákot kitehetünk ingatlanunk elé, ha az az ÉTH-tól kapott zöld zsák, ugyanis másféle zsákba gyűjtött zöldhulladékot a szolgáltató nem szállít el.

Az előfizetők egyébként 2021 második félévére az ÉTH-tól tíz, az önkormányzattól pedig további öt zsákot kaptak. Csókai Viktor, az ÉTH ügyvezetője nemrég az ÉrdMédiaCentrumnak adott interjújában hangsúlyozta, hogy a jövőben nem változtatnak a metóduson, így a most fel nem használt zsákok a tavasszal újrainduló zöldjárat alkalmával is használhatóak lesznek.

Az ügyvezető ugyanakkor elmondta azt is, hogy terveznek pótjáratot is, hogy összegyűjtsék az utcán maradt zöldhulladékot.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email