22_03_29_erdmost_nincskep

Kiemelt példamutatás díjra jelölték a Szikrát

22_03_29_erdmost_nincskep

Kiemelt példamutatás díjra jelölték a Szikrát

December 10-ig lehet szavazni a Mutass jó példát – kampány a pozitív értékekért akcióján a Szikra Tehetséggondozó Egyesületre, melyet a Kiemelt példamutatás a gyermekekért 2021 kategóriában jelöltek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Mutass jó példát – kampány a pozitív értékekért bemutatkozásában azt írja, olyan világban élünk, melyben az erkölcstelenség és a bűnözés egyre növekszik. A gyermekekre és felnőttekre egyaránt rengeteg rossz példa zúdul, a fiatalok számára rengeteg értéktelen minta van értékesnek beállítva, ezért céljuk, hogy a pozitív értékek újra társadalmunk alkotóelemei legyenek, úgy, hogy a mindennapok és az emberi kapcsolatok része legyen a becsületesség, az őszinteség, a tisztelet, a figyelmesség és kedvesség, hogy az emberek képesek célokat megálmodni és megvalósítani, hogy az emberek sikeresek és igazán boldogok tudjanak lenni.

A pozitív példáknak, a jó példáknak hatalmas ereje lehet. Pozitív változást hozhatnak egy egyén, egy család, egy kisebb, vagy nagyobb közösség, vagy akár egy ország életében és az élethez való hozzáállásban, az összefogásban, tisztességben, sikerességben és boldogságban, ahogy azt az alábbi idézet is mutatja.

A Mutass jó példát kampányának célja a társadalomban tapasztalható erkölcsi hanyatlás visszafordítása, a jó példák széles körben ismertté és kívánatossá tétele, a pozitív értékek divatossá tétele, a negatív példák, minták egyensúlyozása, jó példával elöljárni és építeni a jövő társadalmát. Ezekkel együtt pedig a kiemelt jó példákat minden évben elismerik egy ünnepélyes gála keretében.

Erre a kampányra az érdi Szikra Tehetséggondozó Egyesületet is jelölték a kiemelt példamutatás a gyermekekért 2021 kategóriában, ahol az egyesületre az alábbi cikken belül, a cikk elején lévő szívre kattintva lehet szavazni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email