22_03_29_erdmost_nincskep

Még nyolc gyermeket vár az érdunyugati Mikulás

22_03_29_erdmost_nincskep

Még nyolc gyermeket vár az érdunyugati Mikulás

A nehéz helyzetben lévő gyermekek ajándékát a jótékony felajánlásokból fedezik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Száz gyermeket ajándékoz meg az Érdnyugat Egyesület szervezésében a Mikulás december 4-én délután. A csomagokat a szülők adják, és az egyesület kér legalább 2500 forint hozzájárulást is – ebből fedezik a közösségi programjaikat, valamint húsz, nehéz helyzetben lévő gyermek megajándékozását.

– A létszám nagyjából betelt, de még nyolc rászoruló vendég gyermek szüleinek jelentkezését várjuk. Regisztrálni – akár fizetősként, akár vendégként – ma este hét és nyolc óra között lehet a Fundoklia téri karácsonyfánál – mondta Gáspár Katalin, az egyesület elnöke.

Mint mesélte,  tavaly karácsonykor szintén állítottak fát a Fundoklia téren. A Lea Otthon kis lakói is csináltak díszeket, és elhozták a kisebb méretű megunt játékaikat is, és azokat szintén felakasztották a karácsonyfára, és bárki szabadon vihetett belőlük. Volt olyan nehéz helyzetű szülő, aki így jutott hozzá a gyermeke karácsonyi ajándékához, megvásárolni nem tudta volna. 

– Szeretnénk, ha a fa nemcsak díszítene, hanem közösségi élményt is nyújtana. A környéken járó gyerekek díszítsék saját készítésű díszekkel, rakjanak rá megunt, de még használható, színvonalas játékokat, amelyek más gyermekeknek örömöt jelentenek – és nem csupán rászorultsági alapon, hanem a szeretet és gondoskodás jegyében – hangsúlyozta Gáspár Katalin, aki elmondta azt is: voltak olyanok, akik adományokat ajánlottak fel, hogy a húsz nehéz helyzetű gyermek ünnepe még szebb legyen – ezeket a felajánlásokat örömmel és köszönettel fogadják.

Bővebb információk az Érdnyugat Egyesület közösségi oldalán, a teljes programról itt írtunk.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email