22_03_29_erdmost_nincskep

Karácsony a javából

22_03_29_erdmost_nincskep

Karácsony a javából

Érd is készülődik az ünnepre: öt fát díszítettek fel a városban az ÉKFI, a Művelődési Központ, valamint a Városfejlesztési Kft. munkatársai és az Érdnyugat Egyesület önkéntesei. Vasárnap meggyújtják a második gyertyát a város adventi koszorúján, és hamarosan nyit a jégpálya is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ófalusi artézi kút, főtér, Budai úti körforgalom, Fundoklia tér, Bem tér – itt csodálhatjuk meg a feldíszített karácsonyfákat, amelyek az ÉKFI, a Szepes Gyula Művelődési Központ, a Városfejlesztési Kft., illetve az Érdnyugat Egyesület jóvoltából öltöztek ünnepi díszbe. 

Felgyúltak a karácsonyi fények a városközpontban is, vasárnap pedig Szűcs Gábor alpolgármester, Bántó Béla, a mentőállomás vezetője, Bárány Zsolt, a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatója és Kruppa Levente görögkatolikus parókus részvételével meggyújtják a második adventi gyertyát is.

A jégpálya is áll, a jég viszont még készül – a nyitás mostantól az időjárás függvénye. Egy biztos, hogy január 30-ig lehet majd siklani a 260 négyzetméretes pályán. A délelőtt az érdi ovisoké és iskolásoké lesz, mindegyik intézmény sorra kerül majd – természetesen ingyen. Délután három órától várják a családokat, nagyobb gyerekeket. Aki bemutatja érdi lakcímkártyáját, 700 forintért korcsolyázhat időkorlát nélkül.

És még egy program a legkisebbeknek: december 6-án, Szent Miklós napján 17 órától tekinthető meg a Szepes Gyula Művelődési Központban a Pom Pom – Gombóc Artúr a világ körül című zenes mese. Az előadás ingyenes, jegyek még igényelhetők a művelődési központban.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email