22_03_29_erdmost_nincskep

Leukámiás kisfiúnak gyűjthetünk decemberben

22_03_29_erdmost_nincskep

Leukámiás kisfiúnak gyűjthetünk decemberben

A civil licit decemberi kedvezményezettje a Szikra Tehetséggondozó Egyesület, ezúttal egy autizmussal élő leukémiás kisfiú gyógyulására ajánlják fel a befolyt összeget. Minderről Zádori Henrietta számolt be az Érd FM 101.3 Zónázó című műsorában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Zádori Henrietta elmondta, hogy nagyon készülnek a decemberi civil licitre, mert sajnálatos módon augusztusban kiderült, hogy az egyik autista kisfiú, Zsombi, aki a Szikra tagja, leukémiával küzd, így sürgősen steril szobára van szükségük. Ezt azt jelenti, hogy körülbelül 5000000 Ft-ra lenne szüksége a családnak, hiszen a steril szoba mellett egy különálló fürdőszobát is ki kell alakítaniuk. A Szikra most minden gyűjtését ide irányítja, egyenesen Zsombi családjának megy minden felajánlás.

Ezért különösen fontos most, hogy a civil liciten minél több terméket ajánljanak fel és minél több pénz gyűljön össze. Heni elmondta, hogy a különböző gyűjtéseken keresztül már több mint másfél millió forint összegyűlt, de így is további 3 és fél millióra volna szükség.

A Szikra Tehetséggondozó Egyesület elnöke arról is beszámolt, hogy Zsombi augusztus óta kórházban van az anyukájával. Zsombinak van egy testvére, aki szintén autizmussal él, így a család amúgy is egy nehéz életet él, de ez a betegség felborította az életüket.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email