22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: sima vereség után magabiztos sikerek

22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: sima vereség után magabiztos sikerek

Három mérkőzést játszott az Őryné Merő Nóra Országos Mini bajnokság első osztályában a Delta RSE Érd U13-as csapata. Az UTE által szervezett játéknapon az érdiek a házigazdák elleni vereség után két magabiztos győzelmet arattak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdiek a házigazda UTE ellen kezdték a játéknapot, amely jól is indult Dömötör-Mátrai Beáta együttesének, de hiába volt komoly előnyben, a fővárosi lila-fehérek gigászi küzdelemben 29:27-re megnyerték a nyitószettet.

Ez pedig rányomta bélyegét a másik két játszmára is, hiszen a másodikat tíz ponttal veszítették el az érdiek és ugyan a harmadikban megint feljavult a játékuk, ezt a felvonást 25:22-re veszítették el és 3:0-s vereséget szenvedtek.

„Kiénekelték a sajtot a szánkból, de megtanultuk, hogy a 24. pontnál nem lehet kiengedni” – fogalmazott Dömötör-Mátrai Beáta a mérkőzés után.

Az érdiekre még két mérkőzés várt a játéknapon, ahol előbb a Szolnoki SPC-t, majd kaposvári RÖAK A-csapatát magabiztos, kiegyensúlyozott játékkal győzték le egyaránt 3:0-ra.

Őryné Merő Nóra Országos Mini Bajnokság, I. osztály
Delta RSE Érd – UTE U13 A 0:3 (27, 15, 22)
Delta RSE Érd – Szolnoki SPC 3:0 (-19, -8, -17)
RÖAK A – Delta RSE Érd 0:3 (12, 11, 17)
Delta RSE Érd: Méhn, Polyecskó-Musa, Hangonyi, Kozma, Riskó, Dömötör, Fodróczy, Dozet, Baumann, Tóth L. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email