22_03_29_erdmost_nincskep

Megint nőtt a szennyvíz koronavírus-koncentrációja térségünkben

22_03_29_erdmost_nincskep

Megint nőtt a szennyvíz koronavírus-koncentrációja térségünkben

Szekszárdon emelkedik, Békéscsabán és Debrecenben csökken, a többi megyeszékhelyen pedig stagnál a szennyvíz koronavírus-koncentrációja, amely a legtöbb megyeszékhelyen emelkedettnek számít. Budapest agglomerációs településein szintén nőtt a koncentráció: tetőzésközeli állapotban lehet a járvány.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szennyvízminták átlagos SARS-CoV-2 koncentrációja változatlanul magasnak mondható, a mintázott helyszínek többségét stagnáló tendencia jellemzi. Az előző hetekhez képest csökkenő tendencia Békéscsaba és Debrecen mintáiban figyelhető meg, Szekszárdon azonban ismét emelkedés tapasztalható. A koncentrációk tekintetében a vizsgált minták többsége az emelkedett kategóriába esik – közölte honlapján a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

nnk

6390 új fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában, ami hosszú idő után először csökkenést (igaz, csak 2%-ost) jelent az egy héttel korábbihoz képest a magyar koronavírus-járványban. 195 halálesetet regisztráltak, 7596 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 513-an vannak lélegeztetőgépen. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email