22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: a nagyoknak ezúttal nem ment

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: a nagyoknak ezúttal nem ment

Öt korosztályban kilenc mérkőzést vívtak a Kárpáti Farkasok utánpótlás jégkorongcsapatai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az U18-asok hazai környezetben, az Érdi Jégcsarnokban játszottak izgalmas mérkőzést a Debrecennel az osztrák liga alsóházában. Fekecs Norbert jelenleg sereghajtó együttese jól kezdte a meccset és a második harmad végén még 4–1-es előnyben volt, de a záró felvonásban a hajdúságiak ötször is bevették az érdi kaput, fordítottak és végül 6–4-re nyertek.

U18, ICE Juniors League, alsóház
Kárpáti Farkasok–Debreceni Hoki Klub 4–6 (2–1, 2–0, 0–5)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Jámbor, Kuminka, Molnár B., Palla X.

Az U16-osok az egyes csoportban a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor NJA-t látták vendégül. A Fejér megyeiek hamar megszerezték a vezetést, majd a második harmadban ötgólos előnybe kerültek, végül 8–3-ra győztek.

U16, I. csoport, alapszakasz
Kárpáti Farkasok–Ifj. Ocskay Gábor NJA 3–8 (0–2, 2–5, 1–1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Kuminka, Molnár B., Barna O.

Az U14-eseknél ezúttal nem jött ki a lépés a Farkasoknak Algyőn a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű vendégeként, hiszen Hamvai Szilárd tanítványai 13–0-s vereséget szenvedtek.

U14, V. csoport, alapszakasz
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–Kárpáti Farkasok B 13–0 (3–0, 6–0, 4–0)

Az U12-es és U10-es korosztályokban – ahol hivatalosan nem számolják az eredményt – is jégre lépett a Kárpáti Farkasok. Az idősebbeknél a kék bajnokságban a KMH SE Vikingsszel, a piros bajnokságban pedig a Táti Tigrisekkel mérték össze tudásukat, míg a fiatalabbak a sárga bajnokságban az Érdi Jégcsarnokban játszottak négy mérkőzést a Dunaújvárosi Acélbikák, a Jégkert SE és a Jégoroszlánok ellen.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email