22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi kislány lett a nemzetközi gyermek-szépségverseny második udvarhölgye

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi kislány lett a nemzetközi gyermek-szépségverseny második udvarhölgye

Fekete Vivien nem akárhol, hanem Dubajban, a Junior Modell International nemzetközi gyermek-szépségversenyen nyerte el a második udvarhölgynek járó koronát. A nyolcéves, érdi kislány itthon több versenyt is megnyert már, ennek ellenére két lábbal jár a földön.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A naphire.hu összeállítása arról ír, hogy Vivien kitűnő tanuló, gyönyörűen balettozik és állatorvosnak készül. De imádja a szépségversenyek hangulatát. Nagy segítsége az édesanyja, Beáta, aki egyben a varrónője is. Miután Vivi megálmodja a ruhát, rögtön lerajzolja, ő pedig megvarrja azt. Egy-egy versenyen így nemcsak Vivien vizsgázik, hanem az általa viselt ruha is.

Vivi a káprázatos, aranyszínű ruhájában nemcsak a zsűrit, hanem a közönséget is elvarázsolta

– Bartalovics Ildi, a Little Miss World Hungary modellügynökség vezetője tanácsolta, hogy Vivi próbáljon szerencsét a Junior Modell International nevű, dubaji világversenyen is. Tudtuk, hogy emlékezetes lesz, és nem is csalódtunk – mesélte büszkén a naphire.hu-nak Fekete Tibor, Vivien édesapja. – Nyolc országból, többek közt Indiából Ukrajnából, Indonéziából, Sri Lankáról, Malájziából, Dubaiból és persze Magyarországról érkeztek a gyerekek. Három napon keresztül délelőtt 10-től este 8-ig folytak a próbák.

Vivi édesanyja, Beáta jó okkal volt büszke a kislányára és a ruhájára is

Vivi az iskolából külön igazgatói engedéllyel vehetett részt a nemzetközi megmérettetésen. Már öreg este volt, amikor hétfőn az öt és fél órás repülőút végén Dubaiban landoltak. Minden fényárban úszott, nemcsak a gyereket, a szüleit is lenyűgözte a látvány.

– Egy nagy ötcsillagos szállodában volt a verseny, három napig délelőtt 10-től este 8-ig profi tanároktól tanultuk a helyes járást és a koreográfiát – újságolta Vivi. – Koktélruhában, aranyszínű estélyiben és népviseletben álltam a zsűri elé. Egy picit izgultam az elején, de megnyugtatott, hogy láttam anyut és aput, ahogy ott ülnek a közönség soraiban.

A jövő reménységeként emlegetett Czári Csenge Antónia is szép sikert aratott

Így folytatta: – A verseny végén korcsoportonként szólították a különdíjasokat. Az én kategóriámban rögtön velem kezdték, ugyanis bezsebelhettem a legjobb stílusnak járó elismerést, ami a saját ruháimnak szólt. A végén ismét hallottam a nevem, kiderült, én lettem a második udvarhölgy. Egy meseszép korona és egy vállszalag is járt az elismerés mellé.

– Megható volt látni, hogy a kislányom ragyog a boldogságtól – tette hozzá Vivi édesanyja. – Büszke voltam rá, és arra is, hogy hogy a ruháit ily módon is elismerte a zsűri. Hiszen nem volt egyszerű munka ezeket a ruhakölteményeket elkészíteni, de megérte.

Csenge már több világversenyen is nyert, Dubaiban is elbűvölte a szakembereket

Azonban ezen az estén nemcsak Vivien örülhetett. Ugyanis a jövő nagy ígéreteként emlegetett, a budapesti Czári Csenge Antónia a Supertalent kategóriában lett a szépségkirálynő. A kilencéves kislány szinte az össze hazai versenyt megnyerte már, de a portugáliai megmérettetésére volt volt a legbüszkébb, ahol a létező összes díjat besöpörte.

– Azért csak a nagymamám kísért el, mert a tatám és a szüleim is félnek a repüléstől. Nagyon sok koronám van már otthon, a szekrényben tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg őket. Hétfőn utazom haza, alig várom, hogy a többi mellé tehessem ezt a koronát is – magyarázta Csenge. – Utána pedig végre találkozom Renivel, ő a legjobb barátnőm és a királynő társam. Lesz mit mesélnem neki.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email