masters_1

Masters: túl az utolsó versenyen

Bár még a december 12-i, hagyományos karácsonyi gálája még hátravan, de a hétvégi viadallal véget értek a versenyek a Masters SE-nél a 2021-es esztendőre.

Az érdi akrobatikus rock’n’rollosok hétvégén ismét magyar bajnokságon mutatták be gyakorlataikat és ezúttal is sikeresen szerepeltek, hiszen a Tornádó és a Masters közös formációja, a Militans ezúttal is aranyérmes lett ladies nagyformációban.

A Little Heroes children nagyformáció ötödik, a Frenetic pedig hetedik helyen végzett, míg Koncsek József és Szalma Júlia párosa tizedikként zárt.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email