22_03_29_erdmost_nincskep

Mostohagyermekből gyöngyszem – a Martinovics utca is aszfaltot kap

22_03_29_erdmost_nincskep

Mostohagyermekből gyöngyszem – a Martinovics utca is aszfaltot kap

Mint megírtuk, november 24-én elkezdődött a Martinovics Ignác utca aszfaltozása. A városvezetés régi adósságát törleszti ezzel, hiszen a lakosok jelzései szerint mintha mindenki elfelejtette volna az utca aszfaltozását, amely igazi gyöngyszem.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a polgármester az Érd Tv-nek elmondta, az idei aszfaltozási program valódi gyöngyszeme a Martinovics utca. Csőzik Lászlóhoz és Tetlák Örs alpolgármesterhez, Tusculanum önkormányzati képviselőjéhez is több jelzés érkezett a lakosoktól, mert mintha a korábbi vezetések „elfelejtették volna” ezt az utcát.

A Martinovics utca teljes hosszában, 800 méteren keresztül, egészen a Damjanich utcáig újul meg, az alap pedig megfelelő, mert egy tíz centiméteres mart aszfaltra kerül az ötcentis kopóréteg.

Csőzik László ismertette azt is, a Vöcsök utca burkolata már elkészült, de a Haris közt még mart aszfalttal rendezik, idén pedig – ha az időjárás is engedi – még további utcák (Murányi, Orvos, Szigetvári és Dévai utcák) kapnak aszfaltos burkolatot, majd az aszfaltozási programot jövő tavasszal folytatnák.

A polgármester kiemelte, ha jövőre sikerült tempót váltani az aszfaltozás menetében, a tavalyi és idei négy tucat utcával együtt száz utca kaphat aszfaltos burkolatot.

„Az volt az elképzelés, hogy ezek tartós utak legyenek. Szegélyt nem alkalmaztunk, mert drága mulatság ahhoz képest, mint amennyibe egy utca kerül. Ha a szegélykövet kihagyjuk, kétszer annyi utcát tudunk leaszfaltozni”

– húzta alá a polgármester.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email