22_03_29_erdmost_nincskep

Lezárult a közbeszerzési eljárás a Zámori úti körforgalom ügyében

22_03_29_erdmost_nincskep

Lezárult a közbeszerzési eljárás a Zámori úti körforgalom ügyében

2021. október 22-én írták ki és elvileg november 25-én telt le az ajánlattételi határidő a 2-3-as számú választókerületeket érintő közbeszerzési eljárás ügyében – adta hírül közösségi oldalán Lengyel Péter, a terület önkormányzati képviselője.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Azt írja, a közbeszerzési eljárás keretében körforgalommá alakul át a Fehérvári út–Zámori út kereszteződése, emellett megújul és gyalogosan is járható lesz a vasúti aluljáró, a Zámori utat pedig egészen a Vadkacsa utcáig újítják meg. Ezzel kapcsolatban a képviselő megjegyezte, azért csak eddig, mert a Zámori út–Vadlúd csomópont a másik irányból eddig jut el.

Kitért arra is, az összes csatlakozó utca kereszteződését is megcsinálják, így a beruházás végére a Túzok utca–Zámori út vége is járható lesz.

Lengyel Péter beszámolt arról is, hogy a Vadlúd utca–Zámori út pályázata szeptember 30-án lezárult, jelenleg pedig bírálati szakaszban van, de a képviselő reményei szerint hamarosan győztest is hirdethetnek.

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email