22_03_29_erdmost_nincskep

Legyél Te is börtönőr!

22_03_29_erdmost_nincskep

Legyél Te is börtönőr!

Tájékoztató nyílt napot tart Érden a Tököli Országos Büntetés - Végrehajtási Intézet november 27-én 14 órától a Polgárok Háza dísztermében. Elsősorban biztonsági körlet és foglalkoztatás-felügyelői munkakörbe keresnek kollégákat. A tököli börtön többször is elnyerte a családbarát munkahely címet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Tököli Országos Büntetés – Végrehajtási Intézetbe 100 kollégát keresnek. A fogvatartói létszám mindegy 350 fővel fog nőni és így természetesen az állományi létszám növelésére is szükség van. Elsősorban biztonsági körlet és foglalkoztatás-felügyelői munkakörbe keresnek kollégákat. Hölgy munkatársakat is keresnek, hiszen vannak olyan feladatok, amelyeket a férfi kollégák mellett ők is el tudnak látni.

A jelentkezőknek három féle alkalmassági vizsgálaton kell átesni: van egy teljes körű egészségügyi alkalmassági vizsgálat, egy pszichikai és egy fizikai vizsgálat. A jelentkezőnek eztután egy hat hónapos tanfolyamon kell részt venniük, de az alapfizetést már megkapják ebben az időszakban is.

Egy kezdő tiszthelyettesi fizetés minimum bruttó 250-300ezer Ft, míg a kezdő tiszti fizetés minimum bruttó 412.000 Ft, amire minimális túlóra szám rájön és évi 200.000 Ft cafetériára is számíthatnak a kollégák.

A tököli börtön többször is elnyerte a családbarát munkahely címet. Ruházati, lakhatási költségtérítés, kedvezményes üdülési lehetőségek és szociális támogatások várják a kollégákat. Stabil, kiszámítható és hosszútávon tervezhető munkahelyről van szó, valamint előrelépési lehetőség is adott. Ingyenes rekreációs és stresszkezelő tréningeket vezettek be, és nyári napközis táborokat szerveznek a munkatársak gyermekeinek a részére. Törekednek a család és a munka közötti egyensúly megteremtésére.

A nyílt napot november 27-én rendezik meg a Polgárok Házában. A helyszínen bemutatnak egy rabomobilt, amivel a fogvatartottakat szállítják, ebbe bele lehet majd ülni, gumibotot és bilincset is bemutatnak majd. Jelentkezni egyébként a nyílt napon is lesz lehetőség, de aki lemarad róla, az a következő elérhetőségeken jelentkezhet:

postacím: Tököli Országos Büntetés- Végrehajtási Intézet 2316 Tököl, Ráckevei út 6.

email cím: tokoltoborzas@bv.gov.hu

Érdeklődni a következő telefonszámon lehet: 30/491-87-86

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email