22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ez történt a térség csapataival a hétvégén

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ez történt a térség csapataival a hétvégén

Nem bírt az élvonalba jutásért harcoló Diósgyőri VTK-val a Budaörs a Merkantil Bank Liga NB II 16. fordulójában. Az NB III-as Érdi VSE és a „megye-kettes” Százhalombattai LK pedig otthon játszott döntetlent.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az egyik legjobb formában lévő, legutóbbi négy mérkőzését megnyerő Diósgyőri VTK vendégeként folytatta szereplését a másodosztályban a Budaörs labdarúgócsapata. Gabala Krisztián vezetőedző nem volt könnyű helyzetben a feljutásra esélyes miskolciak ellen, hiszen a BSC továbbra is a kiesés elől menekül.

A DVTK dolgát viszont nem tudták megnehezíteni Sajbán Miklósék, hiszen szűk fél óra után Dejan Karan találatával vezettek a borsodiak, akik a félidő hajrájában Könyves Norbert és Molnár Gábor révén háromra növelték a különbséget. Sőt, a térfélcsere utáni percekben Horváth Zoltán és Könyves is bevette Tóth Gábor kapuját, így a Budaörs 5–0-s vereséget szenvedett.

Merkantil Bank Liga NB II, 16. forduló
Diósgyőri VTK–Budaörs 5–0 (3–0)
Gól: Karan (29. perc), Könyves (45., 49. p.), Molnár G. (45. p.), Horváth Z. (47. p.)

Az Érdi VSE-nek ugyan még négy idegenbeli mérkőzése van az őszi idényből az NB III Nyugati csoportjában, Limperger Zsolt csapata utolsó hazai mérkőzését vívta 2021-ben. A Komárom VSE elleni találkozó bár kiegyenlített küzdelmet hozott, az érdiek jól játszottak, csupán a kapu előtt hoztak rossz döntéseket. A hajrára fordulva viszont a Varga Tamás által kiharcolt tizenegyes értékesítésével Koós Gábor révén szereztek vezetést az érdiek, de nem sokkal később Varga az ellenfélnek is összehozott egy büntetőt, melyet Tóth Patrik bombázott a kapuba, kialakítva az 1–1-es végeredményt.

NB III, Nyugati csoport, 18. forduló
Érdi VSE–Komárom VSE 1–1 (0–0)
Gól: Koós (76. perc – 11-esből), ill. Tóth P. (84. p. – 11-esből)

Gól nélküli döntetlennel búcsúzott a Pest megyei másodosztály déli csoportjának őszi idényétől a Százhalombattai LK. Lőrincz Emil együttese a 15. fordulóban az FC Dabas második csapatát látta vendégül. Az SZLK nem tudott élni lehetőségeivel, így a gól nélküli döntetlennel hat győzelemmel, négy döntetlennel és öt vereséggel a hetedik helyről várja a tavaszi folytatást.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 15. forduló
Százhalombattai LK–FC Dabas II 0–0

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email