22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: idén utoljára játszik itthon az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: idén utoljára játszik itthon az Érdi VSE

Bár a vasárnapival együtt még öt mérkőzése van az Érdi VSE-nek az NB III Nyugati csoportjának őszi idényéből, a november 21-én, 13 órától kezdődő Komárom VSE elleni találkozó lesz Limperger Zsolt együttesének 2021-es utolsó hazai mérkőzése.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az elhalasztott Kaposvári Rákóczi FC és FC Nagykanizsa elleni idegenbeli találkozók miatt sorozatban negyedszer játszik az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE, hiszen Kertész Ferencék legutóbb a Mol Fehérvár FC II elleni 2-0-s sikerrel gyűjtötték be a három pontot, azt megelőzően az éllovas BVSC-Zugló 4-1-re győzött Érden, míg az Andráshida ellen drámai fordítás után nyertek az érdiek 5-4-re.

Koós Gáborék bár az ellenfelek többségénél kettővel kevesebb meccset játszottak, tizenöt meccsen szerzett 23 pontjukkal úgy nyolcadikak a tabellán, hogy az ötödik Tatabánya mindössze két pontra van tőlük.

A Komárom VSE egyelőre nem tudott kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani az új idényben. Bozsik Péter együttese ugyanis úgy áll tizenkilenc ponttal a tizennegyedik helyen, hogy öt győzelme mellett négyszer játszott döntetlent és nyolc vereséget szenvedett el. Sikerei nagyrészét is hazai pályán érte el a KVSE, amely idegenben csak a sereghajtó Andráshida otthonában tudott győzni, míg Tatabányán, Balatonfüreden és Székesfehérváron egy pontot szerzett – négy vereség mellett.

“Sajnos nincs változás abból a szempontból, hogy megint csak vasárnap derül ki, hogyan tudunk kiállni, mert számos meghatározó játékosunk kisebb sérüléssel bajlódik. Hét elején jellemzően nyolc-tíz hadrafogható játékos van edzésen, a hét második felében szállinkózik vissza néhány játékosunk, így tényleg csak vasárnap látjuk csak, milyen csapattal állunk ki. A Komárom egy meghatározó csapata ennek az osztálynak az NB III legrutinosabb edzőjével, szóval sosincs könnyű mérkőzés ellenük, most sem lesz az, de mindent megteszünk, hogy hazai pályán legyen esélyünk a három pontra”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője a klub honlapján.

Az Érdi VSE és a Komárom VSE bár az elmúlt években többször összecsapott egymással, ezek többségét az érdiek nyerték, hiszen a 2016/17-es idény óta megvívott hét találkozójukból ötöt az Érdi VSE, kettőt a Komárom nyert meg. Igaz, amikor a komáromiak szerezték meg a három pontot, Limperger Zsolt együttesének nem számított az eredmény, hiszen mindkét alkalommal az utolsó fordulókban, az érdiek helyezését nem befolyásoló mérkőzésen csaptak össze a felek.

Ezúttal jó szájízzel várhatják a mérkőzést az érdiek, akiknél múlt héten a visszatérőknek köszönhetően stabilizálódott a védelem és a támadójáték is, erre alapozva pedig a Komárom ellen jó esély van rá, hogy győzelemmel búcsúzzanak hazai pályájuktól a 2021-es esztendőre.

A november 21-én, 13 órakor az Ercsi úti Sporttelepen rendezett Érdi VSE – Komárom VSE mérkőzést Dobai János vezeti, segítői Bereczki Bence és Juhász Szabolcs lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 18. forduló
11.21., 13.00:
Érdi VSE – Komárom VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email