22_03_29_erdmost_nincskep

Floorball: országos elődöntőbe jutottak a fiúk

22_03_29_erdmost_nincskep

Floorball: országos elődöntőbe jutottak a fiúk

Második lett az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola floorball csapata a Pest megyei diákolimpián. A hazai pályán szerepelt IV. korcsoportos fiúk mindössze egyetlen góllal maradtak le az első helyezésről.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hat mérkőzés jutott Horváth Anikó tanítványainak, ebből ötöt megnyertek, a végső győzelemért azonban 3-2-re alulmaradtak a szigetszentmiklósi Kardos István Általános Iskolával szemben. Ezzel együtt bejutottak az országos elődöntőbe az érdi gyerekek.

Horváth Anikó vezetőedző: “Nem volt zökkenőmentes a felkészülés, ugyanis a hét elején derült ki, hogy a csapatból három gyerkőc is koronavírus kontaktszemély lett, és karanténba került. Így igencsak át kellett gondolni a csapatszervezést, ki lehet még bevethető játékos. A csapat tagjai végül, a két rutinos játékos mellé, egy másfél éve nem játszó, és egy nemrég igazolt gyerekkel bővült. Azt kell, hogy mondjam, és most teljesen független az eredménytől, a legjobb döntés volt ez a négy fős felállás. Kétszer is kellett egymás utáni meccset vívni, de tökéletesen megoldották a fiúk az egy cserés felállással. Bírták, koncentráltak, és ami a legfontosabb, csapatban gondolkodtak.”

Az III. korcsoport mezőnyében ötödik helyezést ért el a Batthyány.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email