22_03_29_erdmost_nincskep

Látni és látszani – a novemberi ködben is

22_03_29_erdmost_nincskep

Látni és látszani – a novemberi ködben is

December 10-ig tart a Látni és látszani kampány, melyhez számos optikus és szerviz csatlakozott, előbbiek ingyenes látás- és szemüvegellenőrzés kérhető, utóbbiak pedig díjmentesen ellenőrzik járművünket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2012-ben indította el a Látni és Látszani kampányt az Országos Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága, hiszen az őszi közlekedési balesetek elsődleges oka, hogy a járművezetők nem az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően közlekednek.

Mint Kürti István, az Érdi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetője az Érd TV-nek elmondta, ilyenkor különösen fontos ellenőrizni autónk műszaki állapotát és megvizsgáltatni saját látásunkat is.

A kampányhoz számos optikus és szerviz (köztük érdiek is) is csatlakozott, ezek listáját itt találják olvasóink, előbbieknél ingyenes látás- és szemüvegellenőrzés, utóbbiaknál alap átvizsgálás kérhető (folyadékszint, fagyálló szintje és minősége, ablaktörlők, gumik, világító- és jelzőberendezések), ingyenesen. A további szolgáltatások természetesen fizetősek.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email