22_03_29_erdmost_nincskep

Idén újból lesz jégpálya a főtéren

22_03_29_erdmost_nincskep

Idén újból lesz jégpálya a főtéren

A karácsonyt megelőző hetekben jégpályát telepítenek a főtéren, ami január 30-ig várja majd a gyerekeket és a felnőtteket. A délelőtt az érdi ovisoké és iskolásoké lesz, délután háromtól a családokat várják. Érdi lakcímkártyával 700 forintért korcsolyázhatunk majd, időkorlát nélkül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A hírt Csőzik László polgármester osztotta meg a közösségi oldalán. Mint írja: a  karácsonyt megelőző hetekben estig lehet majd siklani a 260 négyzetméretes pályán, lesz korcsolyakölcsönző is, ha valaki otthon felejtené a sajátját. 

A délelőtt az érdi ovisoké és iskolásoké lesz, megszervezzük, hogy mindegyik intézmény sorra kerüljön, a kicsik, diákok kipróbálhassák magukat. Természetesen ők ingyen. Délután három órától várjuk a családokat, a nagyobbakat is: aki felmutatja a lakcímkártyáját 700 forintért korizhat majd úgy, hogy nem lesz időkorlát.

Amikor a jelenlegi városvezetés megnyerte a 2019-es választásokat, az első dolgunk volt jégpályát hozni a főtérre, bizonyára emlékeztek, volt adventi vásár is. Úgy néz ki, idén nemcsak jégpálya, hanem adventi vásár is lesz – teszi hozzá.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email