22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: zsinórban harmadjára nyert az Érdi VSE-SZISE

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: zsinórban harmadjára nyert az Érdi VSE-SZISE

Kilenc góllal, 14-5-re nyert az Érdi VSE-SZISE a regionális futsal bajnokság budapesti 1. csoport 8. fordulójában. Az Őrmező elleni, hivatalosan idegenbeli találkozót Érden, a Treff Sportcsarnokban rendezték. 

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi VSE és a Szent István SE közös csapata egymást követő harmadik bajnoki mérkőzésén aratott győzelmet, és továbbra is veretlen novemberben. A múlt heti, szenzációszámba menő, AC Villám felett aratott 27-0-s siker után 14-5-re győztek Sulyok Richárdék. Két játékos triplázott, három duplázott a találkozón.

A játéknapot követően az Érdi VSE-SZISE négy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel, 13 ponttal negyedik a tabellán. A 5 Stars SE kizárása miatt három helyett két mérkőzése van hátra a gárdának 2021-ben: november 22-én este fél kilenctől az FCV Sportszervező Kft-t fogadja az Érd Arénában, majd november 30-án este nyolc órai kezdéssel az Alsónémedi vendége lesz.

Regionális férfi futsal bajnokság, budapesti csoport, 8. forduló:
Őrmező SE – Érdi VSE-SZISE 5-14 (2-6)

Érdi gólok: Sulyok (3), Czinege (3), Szegletes (2), Kertész B. (2), Deli (2), Sipos, Ebedli.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email