22_03_29_erdmost_nincskep

37 millió az illegális hulladék felszámolására

22_03_29_erdmost_nincskep

37 millió az illegális hulladék felszámolására

Közel kétszer annyi pénzt fordíthat idén az önkormányzat az illegális hulladékhegyek felszámolására, mint tavaly: pályázati forrásból 37,2 millió forintot nyert Érd erre a célra. Ez az összeg elegendő lesz a város nagy részének megtisztítására.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Közel kétszer annyi pénzt fordíthat idén az önkormányzat az illegális hulladékhegyek felszámolására Érden, mint 2020-ban: a tavalyi esztendőben 19,9 millió forintot nyert az önkormányzat, 5-5 milliót pedig 3 civil szervezet (erről itt írtunk), idén viszont 37,2 millió forintot nyert a város az Innovációs és Technológiai Minisztérium égisze alatt működő IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. „Tisztítsuk meg az országot!” című programja keretében. A program célja az elhagyott vagy jogellenesen elhelyezett hulladék felszámolása – derül ki az önkormányzat közleményéből. 

A támogatásból a város nagy részét megtisztíthatják az illegális hulladékhalmoktól Ófalutól a központon át Parkvárosig – összesen 620 köbméter hulladék összegyűjtését és elszállítását tervezik, nyolc helyszínről. 

A várostakarítás pontos időpontját és helyszíneit később közöljük.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email