22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: megszerezte szezonbeli első pontját a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: megszerezte szezonbeli első pontját a Delta

Továbbra sem sikerül nyernie a Delta RSE Érdnek a 2021/2022-es bajnoki évadban, ellenben legalább első bajnoki pontját megszerezte. A női röplabda NB II/U21 5. fordulójában a Közgáz SC otthonában maradtak alul 3:2-re Pavlovics Zsófiáék.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A játéknap előtt mind a Delta, mind a Közgáz nyeretlenül állt a tabella utolsó, illetve utolsó előtti helyén. Mindkét csapat annak reményében lépett pályára Budapesten, hogy megszerzi első sikerét a bajnokságban. Ennek elérése érdekében a vendéglátó jóval többet tett az első két játszmában, hiszen 25:17-es, majd 25:14-es részsikerrel kétszettes előnyre tett szert. A folytatásban azonban nem egy gyors, 3:0-s mérkőzés lezárás következett, hanem érdi feljavulás. Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző játékosai olyannyira összeszedték magukat, hogy a harmadik felvonás 25:23-as megnyerésével szépítettek, ezután pedig egy újabb 25:23-as sikerrel egyenlítettek is. A mindent eldöntő, ötödik játszma ugyancsak szoros küzdelmet hozott, de ezt ismét a Közgáz nyerte, így a bajnoki győzelmet a budapestiek szerezték meg. A Delta továbbra is nyeretlen, de sikerült egy pontot rabolnia az ötszettes mérkőzésnek köszönhetően.

Nagyon jól kezdtünk, de sajnos beragadtunk egy állásba és hiába volt tetemes előnyünk, nem sikerült az első szettet megnyerni. Ez folytatódott a második játékrészben is. Nagyon sok nyitásrontás és fogadási hiba jellemezte ezt a periódust. A csapat azonban nem adta fel és mutatja, hogy mennyire akarjuk már a győzelmet, sikerült egyenlíteni. Az ötödik szettben is jól kezdtünk, de sajnos a fogadással meggyűlt a bajunk ismét és felzárkózott a Közgáz. A végjátékot megnyerni pedig még tanulnunk kell. Annak örülök, hogy most már pontot tudtunk szerezni. Gratulálok!” – értékelt a bajnoki után Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző.

Női röplabda NB II/U21 B csoport, 5. forduló:
Közgáz SC – Delta RSE Érd 3:2 (17, 14, -23, -23, 12)
Delta: Kiss V., Pavlovics, Valla, Ehmann, Vas, Zöld. Csere: Dénes, Bertalan (liberók), Kőhalmi, Kiss D., Vincze. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email