22_03_29_erdmost_nincskep

Hétfőtől kötelező a maszkviselés a kormányablakokban

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétfőtől kötelező a maszkviselés a kormányablakokban

Hétfőtől valamennyi kormányablakban és kormányhivatali ügyfélszolgálaton mindenkinek - ügyfeleknek és ügyintézőknek is - kötelező a szájat és az orrot eltakaró maszkot viselni. Az intézkedés célja az emberek egészségének megóvása, a koronavírus terjedésének csökkentése.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az intézkedés célja az emberek egészségének megóvása, a koronavírus terjedésének csökkentése – áll a Miniszterelnökség közleményében.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón azt mondta, hogy általánosan Magyarországon továbbra sem kíván a kabinet kötelező oltást elrendelni, de lehetőséget adott  a munkáltatók számára, hogy erről döntsenek.

Korábban a kormány arról döntött, hogy november 22-től oltási akcióhetet indít, amelynek keretében 101 oltóponton előzetes bejelentkezés nélkül is bárki oltást kaphat, akár az elsőt, a másodikat és a harmadikat is. Különösen fontos, hogy a harmadik oltások száma szintén radikálisan növekedjen, főként az idősebb, legyengültebb immunrendszerű páciensek esetében, de a fiataloknak is javasolt a harmadszori oltás.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email